Tankar och politik!!

Jag har funderat länge på att börja blogga, men aldrig funnit en anledning att dela med mig om mina tankar.
Men efter valet förstod jag att jag har mycket att skriva om. Jag har varit på min man i över ett år att han ska börja blogga. Blogga för SD för jag har villat ligga lågt i mina tankar om politik men samtidigt har jag villat nå fram via min man som aldrig fann tiden. Jag lovade mig själv och min man att om SD kommer in i riksdagen så måste man stå upp för dem och visa att man verkligen står upp för dem, min rädsla för att vara aktiv har varit mina barn.

Jag är kvinna och bor i ett invandrartätt område, ja jag har varit rädd... inte för att bli kallad rasist....
Nej nej för det är jag inte utan för att råka illa ut eller ännu värre mina barn, det är fruktansvärt att man tänker så men det är värkligheten.

Jag såg valvakan, jag har hört ute bland arbetskamrater och vänner vissa är trogna sitt parti vissa inte, somliga taktikröstar. En vän till mig som röstade på SD 06 skulle helt enkelt rösta på S för att Reinfeldt var tydligen inte bra... Tror jag!! Hon sitter utan jobb fem barn och är mer eller mindre i behov av bidrag.
Eller till exempel min familj, har varit både SD och M min mor har alltid varit M hon har suttit i kommunfullmäktige för dem men de sista 2 mandaten har hon röstat på SD
i år röstade hon på M igen. Detta av samma anledning som min väninna. Taktikröstning! Hon ville helt enkelt inte att S skulle få ledningen. Varför? Varför är man inte trogen det parti man känner sig mest samhörig med!?! Moderaterna kommer inte kunna ge min mamma vad hon vill ändå. Hon är långtidssjukskriven….. Själv tycker jag att Reinfeldt har mycket bra taktik och åsikter kring mycket och är självklart glad över att han leder! Jag vill dock se samarbete med SD.

Jimmy Åkesson är en skärpt och stabil person som verkligen förtjänar sin plats i riksdagen. Jag pratade med min bror igår som förstår och lyssnar på mina åsikter. Själv var han besviken, han tyckte att det hade räckt med att SD fick 4 max 4,5%. Han är mycket insatt i poletiken trots sin ringa ålder 22 år, han respekterat mig som en Sverige demokrat och jag respekterar hans åsikter.

Själv vill jag att Reinfeldt ska samarbeta med SD på de frågor han själv är inne på.Minska brottsligheten i Sverige!! För det tror jag att varenda normal ”svenne” och ”blatte” kan hålla med om.


Kommentarer
Postat av: babbel

Så rätt.!

2012-08-25 @ 19:23:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0