Alla gillar olika!

Oj Vilket ståhej det är kring de olika politikernaJ

Kvällstidningarna är ju fullmatade varje dag….

Reinfeldt som ringer Mona!

Mp som är arga!
Något kriminellt gäng som hänger ut SD medlemmar på nätet…..Hallå!!! KRIMINELLT säger väl allt!????

Fast jag kan inta låta bli att undra hur det skulle se ut om vi gjorde ett om val….?(mycket intressant!)

Fast det hade kanske behövts!?

Nu har vi alla sett hur Svenska folket reagerade på detta resultatet, kanskehade fler varit nöjda och glada och kunnat lägga energin på att stoppa våldet i vårt samhälle ,,,I stället för “ Vi gillar olika” ……För det är väl klar vi gillar olika…. Hmmm sen första livstecken på vår planet….är det

klart vi gillar olika, det är så vårt samhälle är uppbyggt…. Inget JÄVLA rasist snack… Jag är inte rasist,, men tycker fan att det finns viktigare saker att ägna sig åt…. SD kom in i Rikstagen och helt plötsligt så skulle vi starta en anti rasist sekt…. Hallå!!! Varför? Varför inte se det som det är istället?????

SD är inte RASISTISKT! Vänar om vårt land,. Och dom behövs….Och vi har viktigare frågor att ställa oss…Våldet!, Ja våldet är något som berör oss alla och som tyvärr ökar.Tex jag mår sjukt illa när jag läser om det som hänt i Gbg …och likväl våldtäkterna i Solna….Det är ju SJUKT, Varför inte lägga energi på sådant istället?????

Hallå vakna!

Det händer titt som tätt, och ingen gör något!… Nä klart ingen kan göra något, alla bryr ju sig om att alla gillar Olika!Jag tänker säga upp lgh och nå mina mål…. Är trött på dubbelmoral….. SOM VÅRT SAMHÄLLE ÄR UPPBYGGT PÅ!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0